Smart design, robusthet och praktiska tillbehör såsom flaklock Hilux. Det finns många anledningar att välja Toyota Hilux om du funderar på att köpa en pickup. Det är en klassiker och av en bra anledning. Marknaden för pickups har ökat markant i Europa under senare år och den här modellen står alltjämt som en av giganterna på området.

Om du vill ha en kraftfull pickup med Cowboy-känsla är det här definitivt bilen för dig.  priset är helt okej, inte för högt, och det är en väldigt prisvärd bil. Bilen har väldigt bra rykte, och dess skelett är 30% starkare än tidigare modeller. Diesel används för den här typen av pickup, och den har många hästkrafter. Styrka är ett nyckelord för modellen och den har väldigt hög prestanda på det här området.

Ett flaklock till din Hilux ger stabilare transporter

Den senaste modellen är ny på alla sätt. Alla delar är helt nya och uppdaterade. Den är betydligt mer sofistikerad än tidigare modeller. Detta har lett till en modell som ser betydligt mer ut som en vanlig bil än vad den tidigare gjort, men som fortfarande har samma egenskaper som en pickup har. Detta har lett till en ännu mer kommersiellt tillgänglig modell som garanterat kommer att få stor framgång försäljningsmässigt.

Den har ungefär 35% av marknadsandelarna när det gäller den här typen av bilar i Europa. Ett smartval för pickup-entusiaster som ändå vill ha en bil som på många sätt påminner om en mer vanlig bil. Den har fått bra resultat i tester och många positiva recensioner.

Med ett bra flaklock så ser du till att din Hilux transporterar saker på ett säkert sätt även när vägen är lite besvärlig. Du kan också med fördel fästa ett flak bak på om du har tyngre saker att transportera.​​​​​​